Vejle Idrætsefterskole

Knivskarp billedkvalitet
Bemærk: Alle billeder er ægte – ingen Photoshop!!!
Vejle Idrætsefterskole er en efterskole, der arbejder med talentudvikling inden for idræt, såvel på klassen som i det sociale samvær. Skolen er indrettet både til aktivitet og læring.

I forbindelse med en større renovering på skolen inviterede vi som skolens AV samarbejdspartner, projektgruppen på inspirations-besøg i vores showroom.

En nybygget fløj med klasselokaler skulle indrettes med AV udstyr og klog af erfaring vidste man, at billedkvaliteten skulle være i orden. Udfordringen var, at lokalerne havde store vinduespartier, hvor solen stod på det meste af dagen. Som enhver havde de oplevet udvaskede, ubrugelige billed-projektioner og gik derfor nu efter en god billedegengivelse.

FMJ foretog de nødvendige målinger og vurderinger, for at kunne beregne løsningsforslag og rådgive skolens projektgruppe bedst muligt.

Rikke Hauge, viceforstander:
“Rådgivningen hos FMJ har været helt fantastisk. Det er dejligt, at de har tid derovre. De giver rådgivning på, hvad der er det bedste for os at vælge. FMJ er enorm gode til at lytte til, hvad det er for nogle behov, vi har.”

“For os er det rigtig vigtig, at billedet står knivskarpt. Da der kommer meget lys ind i vores klasselokale, skal billedet stå klart og tydeligt. Nu behøver vi ikke længere at rulle gardinerne for, når solen skinner, selv om vi har undervisning.”

Skolen valgte at få installeret en løsning bestående af:
92″ STS High Kontrast Skærm, Epson 585Wi Interaktiv projektor samt lydanlæg.

Denne løsning sikrer det bedst opnåelige billede, selv i fuld solskin, med en god og præcis Interaktiv betjening – såvel med som uden tilsluttet PC.

Viceforstander Rikke Hauge tilføjer:
“I vores undervisning bruger vi meget film, musikvideoer og billeder. På andre boards har vi oplevet, at billedet blev helt udvasket. Her står det knivskarpt, og at se film i dette lokale, giver en hel anden effekt end tidligere.

Vi kan mærke, at skærmen ikke er så lysfølsom – billedet står skarpere – tonerne er meget bedre og kontrasten mellem farverne er betydelig bedre end det, vi havde før ”

 

 

 

 

 

 

//