Sørup Herregård

  • bigpicture_1
  • bigpicture_2
  • bigpicture_3
  • bigpicture_4

Lyd er ultra vigtig
Sørup Herregård tilbyder sine gæster
4-stjernet kvalitet, når de besøger stedet til konferencer, foredrag og shows. Lyden er en helt central del af at give arrangører og gæster en god oplevelse, og derfor er stedets store konferencesal indrettet med det bedst mulige udstyr.

“Lyden er ultra vigtig. Mange af vores kunder har arrangeret konferencer med dyre foredragsholdere, og så hjælper det ikke noget, at man ikke kan høre ordentligt i hele salen,” fortæller Sørup Herregårds direktør, Jane Strange. Salen, som hun hentyder til, er stedets største på ca. 400 m2 og plads til mere end 500 tilhører.
Den var ny-istandsat, da FMJ blev præsenteret for opgaven.

Kakao på trommehinderne
Jane kontaktede FMJ, som hun tidligere har arbejdet sammen med i andre virksomheder, og da hun altid har været tilfreds med samarbejdet, var det naturligt at tale med dem igen.

“Jeg føler mig tryg, når de løser opgaven. De ved, hvad de laver og er ikke bange for at trække eksperter ind, hvis det kræver noget ud over det sædvanlige.”

I dette tilfælde var opgaven at sikre, at der var god lyd for alle tilhørerne i hele den gamle herregårdssal. “Det tekniske interesserer mig ikke – det er FMJ, som tager sig af det. Jeg går op i, at mine gæster kan høre alt, hvad der bliver sagt, uden at anstrenge sig.”

Den løsning, FMJ fandt mest velegnet, baserer sig på line arrayteknologien. Anlægget blev sat op i salen, så Jane og hendes medarbejdere kunne høre forskellen, inden de købte anlægget.

“Det var ligesom, når man hører en cd på et godt eller et dårligt anlæg. Der var en helt tydelig forskel. Som kakao på trommehinderne”, fortæller Jane. Hendes primære fokus var, at lyden skulle være helt i top alle steder i salen, men hun ser det som et plus, at højttalerne også er flotte. Den største fordel er dog, at hun ikke længere modtager klager fra gæsterne.

 

//