Social & Sundhedsskolen Herning

FMJ har renoveret auditoriet hos Social og Sundhedsskolen.

Social og Sundhedsskolen har igennem en længere periode haft ønske om, at opgraderer billeddelen samt betjeningsdelen i auditoriet.

Billeddelen er opgraderet til et optisk frontprojektionslærred som filtrerer det omgivende rumlys fra og hæver kontrasten i billedet – markant. Udover at holde omkostningerne på projektorsiden nede giver det nye lærred mulighed for at have et godt oplyst lokale samtidigt med, at der vises præsentationer og billeder på skærmen.

Betjeningen har tidligere foregået på en lille touchskærm som brugerne ikke var trygge ved at bruge. Denne er nu udskiftet til et simplificeret trykknapsystem som går igen i flere af skolens lokaler. Det sikrer genkendelighed for skolens lærer og giver disse tryghed og brugervenlighed når betjeningen foregår som de er vant til i andre lokaler.

Endelig er installeret interaktiv hjælpeskærm (confidencemonitor) som leverer en tro kopi af skærmbilledet på den store skærm. Skærmen kan benyttes som en “lille interaktiv tavle” eller blot som hjælpeskærm under forelæsninger eller præsentationer.

 

//