Rambøll

Rambøll opfører MARKANT DOMICIL I ESBJERG

FMJ har været involveret i hele processen omkring rådgivning og indretning i forhold AV-Udstyr i Rambøll´s nye store domicil.

Det er sket i en tæt dialog hvor projektet har fået lov til at udvikle sig undervejs.

 

Prominent lokation

Det nye byggeri giver mulighed for, at Rambøll kan samle alle sine sydvestjyske medarbejdere på en prominent lokation, der tidligere har tilhørt Cocio Chokolademælk.

Indretning

Byggeriet er på 11.111 m2 opdelt i tre vinger og på 7 etager. I stueplan etableres kantine og mødecenter, mens de øvrige etager indrettes som moderne og fleksible kontormiljøer. Et atrium i midten med gangbroer samler fløjene og giver et fantastisk lysindfald. Fra tagterrassen er der udsigt over Esbjerg by og havn.

På de enkelte etager findes der masser af muligheder for interaktion i forskelligartede sammenhænge. Her forefindes et vælg af Samtalerum, Kantine, VIP-, Mødelokaler, Touchdown til hurtige beskeder og Videokonferencerum. FMJ har projekteret, designet, programmeret og installeret AV-løsninger til alle disse lokaler.

Informationssystem – overblik

Til Rambøll er bl.a. leveret et informationssystem og en lang række skærme.

På skærmene som er placeret strategisk i bygningen kan der vises forskelligartet information.
Signageplatformen er central og af høj sikkerhed kombineret med en række decentrale skærme som kan opdateres med information.

Centralt kan der bl.a. rettighedstildeles brugere, defineres skabeloner, tekst og farver. Det betyder, at Rambøll´s designlinjen kan overholdes uanset hvem der efterfølgende skal leverer indhold.

Opdateringen kan foregå både centralt og fra decentral hånd hvor forskellige brugere kan opdaterer indhold. I sin allermest simple form kan en bruger få adgang til 1 tekstfelt (ala word) hvor der kan opdateres  – enkelt og effektivt.

Spontant møde - enkelt og tilgængeligt

Ved alle signageskærme i atrium er opstillet ståborde hvor man har mulighed for, at anvende signageskærmen som mødeskærm.
Via et enkelt tryk kan skærmen bruges til præsentationsbrug. Skærmen vender automatisk tilbage til signagemode. Tilgængeligt og enkelt via nem opkobling.

//