PricewaterhouseCoopers

  • pwc_3
  • pwc_11
  • pwc1
  • pwc2
  • pwc_1
  • pwc1

PwC’s nye regionale domicil
PricewaterhouseCoopers eller blot PwC er verdens største revisions- og konsulentvirksomhed med 155.000 ansatte og aktiviteter i 150 lande. PwC har valgt at samle deres afdelinger i Regionen i et nyt domicilbyggeri ved motorvejen nord for Vejle. I tråd med lanceringen af deres nye profil og til understøtning af deres position og ønske om at have topklasse møde- og præsentationsfaciliteter blev, FMJ bedt om at lave et oplæg for møde- konferencelokalerne.

AV harmoniseret med interiørdesign
Arkitekt Paul Leroy var ansvarlig for projektets indretning og visuelle udtryk. FMJ´s opgave var at finde en løsning, der ikke interfererer i designet i de vigtigste mødelokaler, og som samtidigt levede op til husets krav om funktion og kvalitet. Som skærmmateriale i såvel auditoriet som i mødelokalet valgte vi at anbefale Optiske højkontrast frontprojektionsskærme (”sorte lærreder”) for at sikre den mest optimale billedkvalitet. I mødelokalet besluttede vi, at anbefale den nye STS skærm, da vi af hensyn til pendellamperne måtte bruge en ultrashort projektorløsning.

Interaktiv løsning i topkvalitet
Som projektor til STS løsningen blev der installeret en IWB-projektor således, at man kan betjene præsentationen direkte via skærmen, ligesom man har mulighed for at skrive og understrege budskaber i fremlæggelsen. Desuden kan man via skærmen tilgå Internettet – Google eller skabe adgang til filer eller andet fra sin PC eller husets LAN.

Mere kvalitet; mindre plads
I auditoriet er der installerer et professionelt fuldtonet lydanlæg. Forstærker og mikrofonanlæg er integreret i specialfremstillede skabe uden synlige kabler. Diskrete indbygningshøjtalere i loftet giver et ensartet, fyldigt og klart lydbillede. Lydanlægget benyttes til talepræsentationer med optimal taleforståelighed, lydspor fra film eller Powerpoint præsentationer. PwC ønskede desuden at kunne tilgå lydanlægget med telefoner/tablets eller andre lydafviklere hvilket blev sikret via et enkelt tilslutningspanel.

Enkel betjening
Alt AV udstyr styres fra intelligente trykpaneler, som giver en let og overskuelig betjening samtidigt med, at risikoen for fejlbetjening minimeres.

Løsningen blev kåret til månedens installation – world wide, oktober 2013

| dnp – klik her

 

//