Ladelund efterskole

  • forside2
  • billede2
  • billede4

Ladelund er en moderne og bred Grundtvigsk efterskole der har rødder tilbage til år 1879. Den gang som Landbrugs- og Mejeriskole men i dag som efterskole. Skolen rummer elever og personale, der dagligt gør brug af de mange faciliteter som Ladelund indeholder.

Samlingslokalet, det gamle auditorium, danner rammen for morgenmøder og samlinger, så det benyttes flittigt. Dog var det ofte umuligt at se billedvisning uden først at skulle trække alle gardiner for, for at mørklægge lokalet. Derfor tog Steffen (forstander) kontakt til FMJ, med ønsket om at slippe for mørklægning uden at gå på kompromis med billedet.

Som vanligt blev Steffen (samt skolens AV ansvarlige) inviteret til en AV dialog i FMJs showroom, hvor billedkvaliteter blev præsenteret, og ønsker blev afvejet i forhold til budget. Efterfølgende fik skolen besøg af en FMJ-konsulent, som foretog opmåling af lokale samt lysforhold, så der kunne udfærdiges et AV oplæg som kunne løse opgaven.

FMJ installerede løsningen og har efterfølgende fulgt op med Steffen, ved et besøg på Ladelund. Med hensigt at måle kontrasten ved højt lysindfald og høre Steffen om alt var som forventet. Kontrasten blev registret til 1:7@210 lux modlys. Til det har vi modtaget følgende udtalelse fra Steffen:

”FMJ forstod vores problem og har gennem hele forløbet fungeret yderst professionelt. Vi er derfor meget tilfreds med FMJ og den endelige AV-løsning. Jeg anbefaler gerne FMJ, og har selv allerede et par sager de skal se på ….”

– Steffen Pedersen, forstander – Ladelund Efterskole

 

//