KMD

  • AV-skab-007
  • kmd_bigpictures

Fleksibilitet og stabilitet
KMD er en stor dansk virksomhed med ekspertise i offentlig ITog står bag en række af danmarkshistoriens største IT-projekter som for eksempel
IT-kommunalreformen, Nemkonto, Netborger, e-Boks og lønadministration til Københavns Kommune. Da KMD byggede et nyt hovedkontor i Aalborg, blev det indrettet i samarbejde med FMJ.

- “Det er et stort hus, vi har fået bygget, og lige fra starten var vi opmærksomme på, at vi gerne ville have nogle specielle løsninger. Derfor tog vi meget tidligt i processen fat i FMJ”, siger Niels Henrik Nielsen, som har ansvaret for indretningen af KMDs lokaler.

Driftsikkerhed var et krav
I dag står huset færdigt – alle medarbejderne er flyttet ind, og Niels kan sidde ved sin computer på sit kontor og overvåge driften af alle mødelokalerne og konferencefaciliteterne.

- “Hvis der er noget, som ikke fungerer, får jeg en melding, men jeg kan også følge med i, hvor mange brændetimer der er tilbage på hver enkelt pære i projektorerne”, fortæller Niels, som på den måde kan planlægge service i stedet for at få nedbrud i driften.

KMD fik installeret projektorer, lærreder, højttalere og digitale tavler i alle 60 mødelokaler. Derudover fik de udviklet en helt særlig løsning til husets kantine, så den kan deles op i flere mindre områder. Dels kan rummet fungere som et stort rum – eksempelvis i forbindelse med information til medarbejderne. Dels kan den ene ende lukkes af med en skillevæg og resten af kantinen kan deles op i tre mindre områder, hvor det er muligt at bruge projektorer og højttalere separat.

Desuden fik KMD installeret teleslynge til høreapparater i en del af kantinen og to mødelokaler.

Alt det hele klarede FMJ med stor præcision – både hvad angår løsningen på opgaven og den afsatte tidsperiode til projektet.

 

 

//