ISS Facility Services A/S

  • 5ISS
  • 3ISS
  • 6ISS
  • 1ISS

ISS-koncernen blev grundlagt i København i 1901 og er siden vokset til at blive et af ​​verdens førende Facility Services selskaber. ISS var oprindelig en forkortelse for International Service System og fra 2001 en forkortelse for Integrated Service Solutions, men bruges kun som akronymet i dag.

ISS Facility Services A/S er det danske datterselskab i den verdensomspændende ISS-koncern, som beskæftiger mere end 520.000 medarbejdere i over 50 lande. ISS hjælper private og offentlige virksomheder og myndigheder med at fokusere på deres kerneforretning ved at løse en lang række serviceopgaver.

FMJ blev valgt som leverandør af den mobile AV løsning, som udgør billed- og lyddelen, når kantinen omdannes fra spiseområde til informationscenter for hele Danmark. Møder bliver via Videokonference transmitteret til afdelinger rundt i landet.

Kernen i lyddelen dannes af BOSEs L1 lydsøjle, som sikre en tydelig og ensartet dækning gennem hele lokalet og endda ind i det tilstødende rum, hvor der også kan være tilhørere. De tre mikrofoner tilsluttes og betjenes via en løs lydmikser. Billederne i dobbelt-skærmløsningen laves på Mobile Optiske frontprojektionsskærme fra DNP fra de 2 NEC projektorer.

Det var essentielt, at løsningen skulle være mobil, let opstillelig uden at fylde meget ved opbevaring. Løsningen kan opdeles, så man kan tage dele med til en enkelt, opstilling, hvor samtlige dele let kan være i en personbil. En nem og sikker måde at sikre, man altid får maksimal kvalitet i sin præsentation.

 

 

//