Hotel Europa

  • hotel-europa-3
  • konferencesal-3
  • terrasse-1
  • fox-and-hounds-8
  • fox-and-hounds-10
  • konferencesal-2
  • konferencesal-1

Diskret og elegant.

I Hotel Europas smukke bygning i hjertet af Aabenraa, har man i gennem årene forsøgt at følge med tiden, når vi taler om AV-udstyr. Men som så mange andre steder bliver løsningen aldrig helt tidssvarende, når man integrere teknik fra 80’erne med udstyr anno 2016.

Derfor var det en fornuftig beslutning hotel direktør Helle Taulbjerg tog da hun i forbindelse med en renovering af konferencesalen, valget at opgradere med helt nyt AV-udstyr.

I sådan en proces er behovsafdækning, økonomisk budget og tidsplanlægning tre vigtige faktorer. Alle tre punkter blev omhyggeligt udført af FMJ’s team bestående af rådgivere og teknikkere.

Helle havde et ønske om en diskret, elegant og meget brugervenlig løsning. Alle disse ønsker blev indfriet med integrerede løfthøjttaler fra BOSE, motoriseret projektorhejs og lærred, samt et styrepanel fra BOSE. Så nu kan personalet trygt overdrage lokalet til hotellets brugere uden frygt for at de farer vild i knapper og ledninger.

Desuden er udstyret forsynet med en ”nulstil” knap. Så har der være pilfingre i lokalet, får man hurtigt anlægget tilbage i normal tilstand.

”Når vi har en fuldt booket kalender, kan vores lokalerne selvsagt ikke være ude af drift i længere tid. Derfor er det vigtigt for os, at de leverandører vi entrere med, er pålidelige og kan være fleksible – OGSÅ på tværs af faggrupperne. Det var i højgrad tilfældet med FMJ’s team” Hotel direktør, Helle Taulbjerg

Nem beslutning

Derfor var beslutningen ikke svær at træffe da Hotel Europa skulle have lyd på deres nyanlagte terrasse. Det blev en BOSE løsning, diskret monteret på stål konstruktionen, af FMJ.

Fleksibel lyd og nem betjening

Sidste skud på stammen er hotellets charmerende Skotske Pub – Fox and Hounds. En pub bestående af flere hyggeområder, spisesektion, et tilstødende lokale samt et fantastisk bar-miljø. Rigtig hyggeligt, med udfordrende mht. lyd da områderne bruges forskelligt. Derfor kan lyden i alle disse områder nu nemt kobles til-og- fra og tilmed reguleres i niveau, via et overskueligt betjeningspanel fra BOSE, som er placeret inde i baren. Ydermere kan man faktisk spille forskellige lydkilder i de forskellige zoner. Hvilket virkelig kommer til sin rette når der er live bands på besøg eller bold på TV.

//