Hopballe Mølle

  • 3
  • 4
  • 0

Hopballe Mølle; også et møde- konferencested
Hopballe Mølle er landskendt for sine specielle kyllinger. Under forhold hvor der er lagt vægt på dyrevelfærd, kvalitetsfoder og plads til at røre sig, producerer Hopballe Mølle kyllinger med holdning, smag og kødstuktur – ”en kylling som man selv gerne vil have”.

Udover sin kyllingeproduktion har de populære kyllinger bragt Gårdbutik, Restaurant og nu også Møde- og Selskabsfaciliteter til det mere end 600 år gamle vandmølle, som i dag drives af familien Christensen i 6. generation.

I forbindelse med en stadig større efterspørgsel på at bruge selskabslokalerne til afvikling af møder, tog man kontakt til FMJ for at søge professionelt råd og vejledning i forhold til AV indretning.

”Vi laver en kylling, som vi kan stå 100 % bag, og den holdning vil vi gerne have i alle andre tiltag her på gården”, siger Brent Christensen, ”Så jeg var selvfølgelig lydhør, da FMJ viste og forklarede om at lave billed-præsentationer i en speciel høj kvalitet”.

FMJ har lavet en AV løsning, hvor man kan afvikle selskaber, møder og konferencer med såvel billede som lyd. Lyden bruges både til musik og tale til såvel selskaber som ved mødeaktivitet. Projektorens billede dannes på et motorlærred som er en optisk frontskærm – ”et sort lærred”, som er isf-godkendt, dvs., at lærredet lever op til strenge krav til billedgengivelser. For Hopballe Mølles kunder betyder det, at man kan afvikle film og præsentationer i høj kvalitet uden at skulle lukke af for udsigten, idet skærmen kun i meget ringe grad er påvirkelig for udefra kommende lys.

Brent Christensen: ”Som leverandør af et specielt produkt som efterspørges af forbrugere, der vil have en bedre kvalitet end det traditionelle, var det naturligt, at brugerne af vores lokaler skulle opleve det samme i forhold til deres præsentationer. Vi ser FMJ som en kvalitetsleverandør på lige fod med os, og vi er meget tilfredse med den løsning, de har lavet til os”. 

 

 

//