Holbæk Kommune

  • Hol_bigpictures_1

AV-udstyr med rådgivning og erfaring
Da Holbæk Kommune skulle have nye administrationsbygninger, blev det i et nybyggeri ved havnen. Her skulle indrettes nye mødelokaler med elektronisk udstyr, som man kender det fra skolerne. FMJ installerede og leverede det hele.

Omfattende AV-udstyr med diskretion
Den nye bygning minder på mange måder om mange andre moderne kontorbygninger. Det er lyse, venlige lokaler, der er rare at opholde sig i. Et af de parametre, som konsulenten tog hensyn til i sin rådgivning var, hvor mange forskellige brugere, der ville være i mødelokalerne.

Desuden blev der lagt vægt på at skabe en løsning, som passede godt ind i de nye flotte lokaler, så alt er placeret diskret og ledninger er så vidt muligt skjult.

Kvalitet i arbejdet
En af de ting, som Bo Von Jensen fra Holbæk Kommune lagde vægt på i samarbejdet med FMJ, er deres evne til at rådgive og erfaringen med løsningerne.
- “Når vi arbejder sammen med FMJ, oplever vi, at de faktisk ved mere om det tekniske i opgaven, end vi gør. Det er ikke kun vores daglige kontaktperson, men også de folk, han sender til at udføre det praktiske” fortæller Bo.

Undervejs i processen er der ofte mulighed for at implementere tingene på flere forskellige måder, og her kunne håndværkerne råde Bo direkte, i stedet for at kontoret skulle kontaktes, inden arbejdet kunne fortsætte.

- “Jeg tænker på det som et godt gammeldags jysk firma med rettidig omhu” siger Bo om FMJ. Det er pålidelighed og aflevering til tiden kombineret med et godt stykke arbejde, som ligger til grund for den beskrivelse.

//