Ejstrupholm skole

  • forside
  • 3
  • 4
  • 2
  • 7

Ejstrupholm Skole har et K.L.A.R.T værdiord, der giver et tydligt billede af hvad skolen står for og arbejder ud fra. Nemlig kreativitet, læring, anerkendelse, respekt, tryghed.

For at opnå kreativitet og læring har FMJ været skolens samarbejdspartner gennem en længere periode. Netop for at formidle dette gennem de muligheder nutidens AV-udstyr råder over. Der er løbende dialog og udførelse af AV opgaver, herunder service opgaver for at sikre tryghed og alt AV fungere optimalt.

Skolen gør meget brug af det store og lyse rum som forbinder kreativitet og læring i bedste forstand. Derfor har FMJ installeret en projektor løsning med High Contrast lærred. Dermed øges kontrastniveauet, så selv en mindre kraftig projektor kan lave en tilfredsstillende billedkvalitet, selv ved højt lysindfald. Skolen har også med tiden fået leveret et mobilt BOSE lydanlæg der matcher rummet og som også kan benyttes ved f.eks. udendørs arrangementer.

Derudover har FMJ monteret Interaktiv tavle-løsninger og lydanlæg i 10 undervisningslokaler med nem betjening og opkobling.

Hos FMJ er vi beviste om vores ansvar som AV-rådgiver, og derfor holder vi os altid opdateret, så vi også i fremtiden kan levere den optimale AV-løsning med respekt for behov og ønsker.

 

 

//