Eckersberg Friskole

  • 5ES
  • 3ES
  • 4ES
  • 2ES
  • 1ES

AV rådgivning i kundens interesse

FMJ tilbød sig som rådgiver og leverandør i forbindelse med, at man på skolen ville i gang med en AV/IT strategi, som bl.a. skulle implementere Interaktive(IWB) AV løsninger. Som altid opfordrede vi, at alle relevante personer skulle tage imod invitationen om at få et indblik i AV-verdenen ved et besøg i vores showroom – hvor vi med fokus på IWB-løsninger, ville give deltagerne et grundlag for at kunne navigere i – og tage beslutninger om en strategi for skolen omkring dette.

Morten Ellegaard, Skoleleder:
”Vores beslutning om at tage til Vejle, til FMJs showroom var hele turen, inkl. trafikproppen på motorvejen, værd. Gennemgang af forskelige teknologier og løsninger gav et rigtigt godt indblik i mulighederne og et vigtigt fundament for vores beslutningsarbejde!”

Udrulning af AV og IWB
Klasselokalerne bliver indrettet med en IWB løsning, hvor projektoren har IWB faciliteten integreret, og der er i øvrigt monteret lydanlæg og tavleløsninger. En simpel og nem gennemskuelig løsning uanset om underviseren vil dykke ned i muligheder med IWB eller bare drage nytte af at kunne vise film, billeder eller gå på internettet.

I salen, som benyttes ved større møder og arrangementer, er der installeret en bagprojektionsløsning på motorskærm med projektoren monteret på bagscenen. Fordelen ved denne løsning er, at man opnår en rigtig høj kontrast og farvegengivelse uanset lysniveau eller solindfald.

Morten Ellegaard, Skoleleder:
”Jeg vil anbefale FMJ til andre skoler. Seriøs og professionel rådgivning med gode løsninger, som endda også passer til vores pengepung. Jeg føler, vi får en meget kompetent behandling, selv om vi er en lille skole.”

 

//