Botilbuddet Alderslyst

Botilbuddet Alderslyst i Silkeborg, står klar til at byde beboerne velkommen i de nybyggede boliger samt områdets nye fælleshus. Nordre Fælleshus er , som navnet antyder, et fælles hus som kan benyttes af både beboerne i botilbuddet og de øvrige borgere i området. Netop de mange forskellige brugere, stiller ekstra krav til at AV-udstyret er enkelt og intuitivt at betjene.

Derfor har betjeningen haft stor indflydelse på de løsninger FMJ har valgt, men selvfølgelig ikke på bekostning af kvalitet og funktionalitet.

I salen er projektoren, af kosmetiske hensyn, placeret bagerst i lokalet og billedet projiceres på et motorlærred med sort afmaskning (for at hæve den oplevede kontrast).

I loungen, hvor der også er placeret en projektor med tilhørende motorlærred med sort afmaskning, er der mulighed for at afspille lyd/musik fra lokale audio kilder- både kablet og via Bluetooth. Derudover er det muligt at hente lyden fra salen, ved et enkelt tryk på betjeningspanelet. Dette er anvendeligt når dørene åbnes og lokalerne bliver samlet til ét stort lokale.

Al teknikken er diskret gemt inde i skabe, således at det kun er betjeningspaneler der er synligt tilgængelige.

Det samme gør sig gældende i de 2 gymnastiksale som huset også rummer. Her er der mulighed for, at parre sin telefon via Bluetooth eller blot afspille via AUX-kablet og så efterfølgende styre lyden på et enkelt betjeningspanel.

Udefra set er det nogle utroligt enkle løsninger, men bag det hele ligger der et stort koordinerings arbejde mellem Bygherren (Silkeborg kommune), elinstallatøren og arkitekten. Løsninger skal belyses og tilrettes – føringsveje skal etableres – design skal accepteres – tidsplaner skal følges (og tilpasses) ect. ect. og alt dette er lykkedes med FMJ som tovholder.

Vi er stolte og glade for, at endnu et projekt er afleveret til en glad og tilfreds kunde – vi siger tillykke med installationen og tak for samarbejdet.

 

//