Job hos FMJ

FMJ har arbejdet med AV siden 1969 og tilbudt kunder og klienter reel rådgivning og professionelle AV løsninger. Vi lever af tilfredse kunder, som værdsætter et samarbejde som giver mere end de havde forventet.

 

AV-Tekniker/Montør

FMJ AV Indretning & Teknik A/S, som beskæftiger sig med AV rådgivning og integration søger en AV-tekniker/montør til vores monterings- og tekniker-team.

Du er professionel, kvalitetsbevidst og har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, også når det går stærkt. Du kan både arbejde i teams og selvstændigt. Du er fleksibel i såvel tid som opgaveudførelse og forstår, at opgaver af og til udføres udenfor normal arbejdstid.

Som AV tekniker/montør hos FMJ, kommer du til at tage medansvar for at vi altid har tilfredse kunder som gerne vil anbefale os.

Vi forventer, at du har arbejdet som AV-tekniker, er uddannet elektriker eller lignende og har nogle års erfaring med service og installationer. Erfaring eller interesse for lyd, billede, styring o.l. i en eller anden udstrækning, eller andre kompetencer er en fordel, men ikke noget krav.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor du får selvstændigt ansvar i et velfungerende team. Lønnen forhandles individuelt og der er firmabetalt pension. Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning. Jobbet ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Peter Møller-Johansen, tlf. 28 19 66 02.

Ansøning bedes sendt til pmj@fmj.dk