Job hos FMJ

FMJ har arbejdet med AV siden 1969 og tilbudt kunder og klienter reel rådgivning og professionelle AV løsninger. Vi lever af tilfredse kunder, som værdsætter et samarbejde som giver mere end de havde forventet.

 

MONTØR / AV-TEKNIKER

FMJ AV Indretning & Teknik A/S, som beskæftiger sig med AV rådgivning og integration søger en Montør / AV-tekniker til monterings- og teknikeropgaver.

Du er professionel, kvalitetsbevidst og har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, også når det af og til går stærkt.

Du kommer til at køre ud fra vores kontor i Vejle og dække det meste af landet. Vi bestræber os på, at opgaverne kan nås indenfor normal arbejdstid. Du skal dog være indstillet på, at give den en “ekstra skalle” når du langt væk og det kræver lidt overarbejde for at kunne nå opgaven på en dag.

Du kan både arbejde i teams og selvstændigt.

Du kommer til at arbejde med montage af klassisk AV udstyr, som tavler, lærreder, projektorer, højttalere og meget andet – dvs. at du skal kunne lave pæne installationer, forbinde enhederne og teste installationen, inden du afleverer til kunden.

Erfaring eller interesse for lyd, billede, styring o.l., eller andre kompetencer er en fordel, men ikke noget krav.

Du skal være indstillet på, at bruge computer som værktøj til at konfigurerer enheder og lave opsætninger af enheder – det vigtigste er, at du har modet og forståelsen, de enkelte produkter lærer vi dig om.

Som Montør / AV-Tekniker hos FMJ, kommer du til at tage medansvar for, at vi altid har tilfredse kunder som gerne vil anbefale os.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag, hvor du får selvstændigt ansvar i et velfungerende team, hvor vi hjælper hinanden og bakker hinanden op. Lønnen forhandles individuelt og der er firmabetalt pension.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning. Jobbet ønskes besat snarest muligt.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Morten Østergaard, tlf. 28 19 66 08.

Ansøgning bedes sendt til fmj@fmj.dk