Stubbekøbing Skole

  • stub_bigpicture_1

Troværdigt og effektivt
For flere år siden leverede FMJ tavler og kort til Stubbekøbing Skole, hvilket fungerede så godt, at skolen siden har brugt FMJ, når de har skullet have installeret AV-udstyr.

“Vi er sådan en mellemting, når det gælder AV-udstyr. På den ene side skal vi have noget, som bare fungerer, og på den anden side skal vi ikke have det helt store som events og konferencesteder, og der passer FMJs sortiment godt. De har noget, der passer til vores lidt mindre behov, uden at det er noget skrammel”, siger Jan Axelsen, som har ansvaret for installeringen af AV-udstyr på Stubbekøbing Skole.

Senest har skolen fået installeret elektroniske tavler og projektorer.

Svar inden for 24 timer
“Det gik rigtig godt, da FMJ installerede tavler for os. De var rigtig effektive og rigtig gode at arbejde sammen med. De nye tavler sidder i lokalerne til naturfag og et fælles rum med mange funktioner, og det er lærerne selv, som har taget initiativet til det nye udstyr. Vi har ikke købt katten i sækken på nogen måde. Vi får de produkter, vi har fået vist, og det er til den aftalte pris.” siger Jan Axelsen, der betegner samarbejdet som: “Godt, troværdigt og effektivt.”

“Når vi henvender os, får vi altid svar. Har de ikke svaret på hånden, så vender de selv tilbage senere – og det er ikke 14 dage senere, men inden for 24 timer.”

//